OKTONDI

oktatás. online. digitálisan.

Diákoknak, tanároknak, hallgatóktól!

Tudjuk, hogy mennyire nehéz a mostani helyzet mindnyájunk számára. Az Oktondi célja, hogy segítse a pedagógusok és diákok átállását az online oktatásra. Mivel az oldalt önkéntes egyetemistaként készítjük egy több mint 4600 főből álló csapat részeként, olyan segítséget tudunk nyújtani, amit néhány éve mi is bármikor szívesen fogadtunk volna. Mindegy, hogy tanárként, diákként vagy önkéntesként kattintottál: görgess tovább, és segítünk!

Áttekintés

Diákoknak

Diákként korcsoport, tantárgy és évfolyam szerint rendszerezve találod meg a folyamatosan frissülő online tananyagot.
Videó, jegyzet, feladatlap?
Nálunk egyikből sincs hiány!

Tanároknak

A tananyag mellett használati útmutatókkal is készültünk, hogy megkönnyítsük a különböző távoktatást segítő programok használatát.
Kattints az oktatási modulra!
Itt segítünk a dolgozatok digitalizálásában is.

Ügyfélszolgálat

Itt anonim módon tudsz kérdéseket feltenni, melyeket csapatunk a lehető legrövidebb időn belül a legnagyobb pontossággal fog megválaszolni.
Lehet
őség van a tananyaggal kapcsolatosan kérdezni (például ha valamit nem értesz és magyarázatra van szükséged), valamint az oldallal kapcsolatos, technikai jellegű kérdéseket is itt fogadjuk.

Kik vagyunk?

Az Oktondi mögött az Egyetemisták az Online Közoktatásért csoport áll. Facebookon szerveződünk, ahol több mint 5000 tagunk van.
Csatlakozz te is a f
őként önkéntes hallgatókból álló csapatunkhoz, akiknek hála a távoktatásról szóló bejelentést követő harmadik napon már élesíthettük is az Oktondit.

Fontos a véleményed

Ha elavult, hibás vagy nívótlan tartalmat fedezel fel az oldalunkon, jelezd nekünk! Tanárként is várjuk a visszajelzésedet az alábbi gombon elérhető kérdőíven keresztül!

Dolgozat digitalizálás

Ahol az oktatási szakos csoportjaink segítséget nyújtanak a dolgozatok digitális formában való elkészítésében.


Reméljük, hogy a lehető legkönnyebben tudjuk átvészelni közösen ezt a nehéz időszakot! Kitartást kívánunk mindenkinek, vigyázzunk egymásra!


Az Oktondi csapataINTERNETMOST kutatás a Magyar Telekom és a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány közös kezdeményezésében

Az megvan még, amikor azon ment a vita, hogy mennyit lógsz a neten? Amikor a suliban inkább chateltél a szomszéd padsorban ülő barátoddal is? Amikor azt kívántad, hogy bárcsak elmaradna az óra, és hazamehetnél?


Nagyszabású online felmérést indítunk azért, hogy megtudjuk, neked mi a fontos az interneten, mivel töltöd az idődet és milyen lehetőségeket látsz a jövőben. A kutatás célja, hogy a véleményeteket meghallgatva megfelelő válaszokat találjunk a titeket érintő kérdésekre, hogy az online töltött idő tartalmas és biztonságos legyen számotokra és a technológia vívmányainak segítségével előbbre jussatok.

Segítünk meghallani a véleményedet!

A kutatás május 31-ig tölthető ki.

Szponzoraink:

Szakmai partnerek:

A matek.tv volt olyan kedves, hogy az előfizetésük árából 20% engedményt adnak, amennyiben az OKTONDI kuponkódot használjátok vásárláskor!

(szponzorált tartalom)